Počet záznamů: 1
Kuře
Fraser, Linda - Autor
České vyd. 1. - Praha : Svojtka & Co., 2003 - 256 s. : il. ; 22 cm
ISBN 80-7237-712-4
Ilustrovaná encyklopedie
Soušková, Alena - Překladatel
vaření kuřecí maso
kuchařské recepty příručkySignatura C 311.146 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Údaje o názvu Kuře : praktická kuchařka krok za krokem / [Linda Fraserová ; z angličtiny přeložila Alena Soušková] Záhlaví-jméno Fraser, Linda (Autor) Údaje o vydání České vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Svojtka & Co., 2003 Fyz.popis 256 s. : il. ; 22 cm ISBN 80-7237-712-4 Číslo nár. bibl. cnb001284983 Edice Ilustrovaná encyklopedie (Svojtka & Co.) Poznámky Jméno autorky převzato ze hřbetu. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Soušková, Alena (Překladatel)
Předmět.hesla vaření * kuřecí maso Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Druh dok. KNIHY Seznamuje s kuřetem opravdu důkladně: po úvodní kapitole, popisující přípravu kuřete před vlastním zpracováním (výběr, svazování, porcování a základní typy tepelné úpravy), následují desítky atraktivních a názorných receptů na polévky, předkrmy, jídla z jednoho hrnce, saláty, rožněná jídla až po pečivo, koláče a ostré kořeněné pokrmy. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1