Počet záznamů: 1
Suroviny a polotovary pro cukrářskou výrobu
Skoupil, Jan - Autor
Brno : Společenstvo cukrářů České republiky, 2005 - 367 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 22 cm
ISBN 80-239-6061-X
cukrářství potravinářské suroviny
učebnice středních školSignatura C 319.290 Umístění 664 - Potravinářství Údaje o názvu Suroviny a polotovary pro cukrářskou výrobu / Jan Skoupil Záhlaví-jméno Skoupil, Jan (Autor) Vyd.údaje Brno : Společenstvo cukrářů České republiky, 2005 Fyz.popis 367 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 22 cm ISBN 80-239-6061-X Číslo nár. bibl. cnb001579940 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Poznámky k uživatelskému určení Doporučeno jako alternativní učebnice pro příslušné střední odborné školy a učiliště Jazyková pozn. Německé resumé Předmět.hesla cukrářství * potravinářské suroviny Forma, žánr učebnice středních škol Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664:[631.57+637] , 663.916 , (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 664 - Potravinářství Druh dok. KNIHY Publikace určená široké odborné veřejnosti zabývající se výrobou cukrářských produktů. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1