Počet záznamů: 1
Technologie potravin a surovin živočišného původu
kniha
Holec, Josef, 1928- - Autor
Vyd. 4., přeprac. - Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1965 - 341 s.
Učební texty vysokých škol
Matyáš, Zdeněk, - Jiná role
potravinářská technologie
učebnice vysokých školSignatura B 9.077 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Technologie potravin a surovin živočišného původu Záhlaví-jméno Holec, Josef, 1928- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 4., přeprac. Vyd.údaje Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1965 Fyz.popis 341 s. Číslo nár. bibl. cnb000484102 Edice/vedl.záhl. Vysoká škola zemědělská v Brně. Učební texty vysokých škol Dal.odpovědnost Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Jiná role)
Dal.odpovědnost Vysoká škola zemědělská v Brně. Veterinární fakulta (Nakladatel, vydavatel)
Předmět.hesla potravinářská technologie Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664 , (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1