Počet záznamů: 1
Eigenschaften Werth und Darstellung des Fleisch-Extract
kniha
Prato, Katharina - Autor
Gratz : Druck ung Verlag Buchdruckerei Gutenberg, 1884 - 56 s. : il.
potravní doplňky nutriční hodnota potravin
příručky kuchařské receptySignatura NE 3.873 Umístění Údaje o názvu Eigenschaften Werth und Darstellung des Fleisch-Extract : nebst 9 Illustrationen und 71 bewährten Kochrecepten / von Katharina Prato Záhlaví-jméno Prato, Katharina (Autor) Vyd.údaje Gratz : Druck ung Verlag Buchdruckerei Gutenberg, 1884 Fyz.popis 56 s. : il. Předmět.hesla potravní doplňky * nutriční hodnota potravin Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT (083.12) , 641.1 , 613.292 , 615.27 , (035) Země vyd. Německo Jazyk dok. němčina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1