Počet záznamů: 1
Biosynthesis of food components
Velíšek, Jan, 1946- - Autor
1st ed. - Tábor : OSSIS, 2008 - xii, 497 s. : il. ; 24 cm
ISBN 978-80-86659-12-1
Cejpek, Karel, - Autor
biosyntéza (biochemie) potravinářská biochemie biologicky aktivní látky fenolické látky přírodní barviva
monografieSignatura C 331.972 Umístění Údaje o názvu Biosynthesis of food components / Jan Velíšek, Karel Cejpek Záhlaví-jméno Velíšek, Jan, 1946- (Autor) Údaje o vydání 1st ed. Vyd.údaje Tábor : OSSIS, 2008 Fyz.popis xii, 497 s. : il. ; 24 cm ISBN 978-80-86659-12-1 Číslo nár. bibl. cnb001816158 Poznámky Pod názvem: Department of Food Chemistry Analysis, Faculty of Food and Biochemical Technology, Institut of Chemical Technology, Prague, CZ Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografie a rejstřík Dal.odpovědnost Cejpek, Karel, 1967- (Autor)
Dal.odpovědnost Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin
Předmět.hesla biosyntéza (biochemie) * potravinářská biochemie * biologicky aktivní látky * fenolické látky * přírodní barviva Forma, žánr monografie Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 577.12 , 663/664:577.1 , 577.1 , 547.56 , 547.97 , (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. angličtina URL http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:061727c0-b05f-11e4-a7a2-005056827e51 Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1