Počet záznamů: 1
Měření profilu textury masa kapra obecného za použití analyzátoru textury TA.XTPlus
Cepák, Miloš - Autor
Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický, 2009 - 22 s. : il. ; 21 cm
ISBN 978-80-85887-93-8 (brož.)
Edice metodik. Technologická řada ;
Vácha, František, - Autor Vejsada, Pavel, - Autor
kapr obecný rybí maso kvalita potravin
metodické příručkySignatura C 339.501 Umístění Údaje o názvu Měření profilu textury masa kapra obecného za použití analyzátoru textury TA.XTPlus / M. Cepák, F. Vácha, P. Vejsada Záhlaví-jméno Cepák, Miloš (Autor) Vyd.údaje Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický, 2009 Fyz.popis 22 s. : il. ; 21 cm ISBN 978-80-85887-93-8 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb002097639 Edice/vedl.záhl. Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada ; 93 Poznámky Nad názvem: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, Ústav akvakultury. Anglicko-český slovníček. 100 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Vácha, František, 1946- (Autor)
Vejsada, Pavel, 1980- (Autor)
Dal.odpovědnost Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický. Oddělení akvakultury a hydrobiologie (Jiná role)
Předmět.hesla kapr obecný * rybí maso * kvalita potravin Forma, žánr metodické příručky Konspekt 59 - Zoologie MDT 597.551.2 , 637.56 , 663/664-021.465 , (072) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1