Počet záznamů: 1  

Anleitung zur biologischen Untersuchung und Begutachtung von Bierwürze, Bierhefe, Bier und Brauwasser, zur Betriebskontrolle sowie zur Hefenreinzucht

  1. kniha

    kniha


     Will, Hermann - Autor
    München ; und Berlin : Verlag von R. Oldenbourg, 1909 - xviii, 482 s., iii l. obr. příl. : il. ; 23 cm
    Oldenbourgs technische Handbibliothek ;
     pivovarnictví  pivo  biologická analýza
     příručky
    SignaturaC 368.301
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )jen prezenčněC 368.301   

    Údaje o názvuAnleitung zur biologischen Untersuchung und Begutachtung von Bierwürze, Bierhefe, Bier und Brauwasser, zur Betriebskontrolle sowie zur Hefenreinzucht : für Brauerei-Betriebschemiker, Betriebskontrolleure, Brauer und Nahrungsmittelchemiker / von H. Will
    Záhlaví-jméno Will, Hermann (Autor)
    Vyd.údajeMünchen ; und Berlin : Verlag von R. Oldenbourg, 1909
    Fyz.popisxviii, 482 s., iii l. obr. příl. : il. ; 23 cm
    Edice Oldenbourgs technische Handbibliothek ; 10
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Předmět.hesla pivovarnictví * pivo * biologická analýza
    Forma, žánr příručky
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663.4 , 641.87:663.4 , 57.08 , (035)
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.