Počet záznamů: 1  

Dehet a jeho chemické zpracování

  1. SYS0968026
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240222105224.0
    007
      
    ta
    008
      
    981001s1960----xr------------------cze-d
    015
      
    $a cnb000729348
    035
      
    $a (OCoLC)85702498
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c HKA001 $d ABA001
    072
    -7
    $a 665 $x Oleje. Tuky. Vosky. Pojiva. Pryskyřice $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 665.9
    100
    1-
    $a Vacek, Jaromír, $d 1920- $7 jk01140965 $4 aut
    245
    10
    $a Dehet a jeho chemické zpracování : $b Určeno pro prac. chem. závodů, koksoven a plynáren, posluchače vys. a odb. škol techn., prac. centrálních úřadů / $c Autoři: Jaromír Vacek, Evžen Patera
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b SNTL, $c 1960 $f (Mír 03)
    300
      
    $a 217, [1] s. : $b [1] tb. ; $c
    490
    1-
    $a Řada chem. lit.
    500
      
    $a 1300 výt.
    500
      
    $a Věcný rejstřík
    500
      
    $a Přehl. doporučené lit.
    500
      
    $a Pozn.
    500
      
    $a S fot., il., grafy a mp. v textu
    520
    3-
    $a Přehled o složení uhlí a klasifikaci dehtů, o technologii a využití hnědouhelného i černouhelného dehtu, o využití čistých individuálních látek z dehtů a benzolu. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)85702498&nbn=cnb000729348 $2 Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    653
    0-
    $a dehet $a benzol $a hnědouhelný dehet $a černouhelný dehet
    655
    -7
    $a monografie $7 fd132842 $2 czenas
    700
    1-
    $a Patera, Evžen, $d 1920- $7 jn20010309389 $4 aut
    830
    -0
    $a Řada chemické literatury
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:0dde6a00-0873-11e6-a611-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.