Počet záznamů: 1
Klenoty klasické evropské kuchyně
Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- - Autor
Vyd. 2. - Praha : Prakul Production, 2014 - 263 s. : il. (převážně barev.) ; 31 cm
ISBN 978-80-87737-17-0
evropská jídla
kuchařské receptySignatura B 59.190 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Klenoty klasické evropské kuchyně / Roman Vaněk Záhlaví-jméno Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 2. Vyd.údaje Praha : Prakul Production, 2014 Fyz.popis 263 s. : il. (převážně barev.) ; 31 cm ISBN 978-80-87737-17-0 Číslo nár. bibl. cnb002648624 Poznámky Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Pražský kulinářský institut
Předmět.hesla evropská jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(4) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Z dílny autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka přichází na trh zcela přepracovaný evergreen Klenoty klasické evropské kuchyně, výběr legendárních pokrmů, které dobyly svět. Poprvé jsme „Klenoty“ vydali v roce 2013. Kniha se stala kuchařkou roku, bestsellerem a později evergreenem mezi kuchařskými knihami. Získala ocenění u nás i v zahraničí. A co nás těší nejvíce, našla časem své místo na téměř sto tisících poličkách vašich knihoven. Po letech jsme se rozhodli tuto „velkou“ kuchařskou publikaci převléci do úplně nových moderních šatů, které si zaslouží. S novou grafikou je uživatelsky přehlednější. Celou knihu jsme přepracovali. Zpřesnili jsme množství, váhy a míry surovin, u některých nabídli alternativy. Zohlednili jsme vaše během let získané připomínky. A to nejdůležitější-zásadně jsme zjednodušili postupy jednotlivých receptů tak, aby tyto přepracované Klenoty klasické kuchyně zvládl uvařit opravdu každý. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1