Počet záznamů: 1
Obecná chemická technologie
Hampl, Bohuš, 1899-1975 - Autor
Vyd. 1. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 - 454 s.Signatura C 35.945/3 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Obecná chemická technologie. III, Přehled potravinářského a kvasného průmyslu Záhlaví-jméno Hampl, Bohuš, 1899-1975 (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1962 Fyz.popis 454 s. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Potravinářský průmysl přešel po osvobození od řemesla k vědecky řízené velkovýrobě. Na její úkoly připravuje, u nás poprvé, tato učebnice. Zabývá se enzymy, vitamíny, mikrobiologií, konzervací potravin, kvasným průmyslem, průmyslem sacharidů, technologií ovoce a zeleniny, mléka, tuků i masa. Zdroj anotace: NKPNačítání…
Počet záznamů: 1