Počet záznamů: 1
Knedlíky na tisíc způsobů
Tomčík, Vladimír, 1950- - Autor
1. vyd. - Bratislava : Perfekt, 2007 - 240 s. : il. (převážně barev.)
ISBN 978-80-8046-369-4 (brož.)
knedlíky
kuchařské receptySignatura B 48.065 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Knedlíky na tisíc způsobů : knedlíky do polévek, jako hlavní jídla z masa, ryb a sýrů, knedlíky houbové, a též sladké nebo jako chutné přílohy / Vladimír Tomčík ; [fotografie Peter Záhradník ; překlad Dagmar Lieblová] Záhlaví-jméno Tomčík, Vladimír, 1950- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Bratislava : Perfekt, 2007 Fyz.popis 240 s. : il. (převážně barev.) ISBN 978-80-8046-369-4 (brož.) Poznámky Přeloženo ze slovenštiny? Předmět.hesla knedlíky Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.81 , (083.12) Země vyd. Slovensko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Knedlík je národním jídlem mnoha národů. Může být malý jako třešnička, velký jako míč, kulatý, podlouhlý nebo nízký jako placka. Byl pokrmem chudých a dodnes je každodenním jídlem nenáročným na přípravu, ale je i pokrmem svátečním a rafinovaným. Knedlík může být slaný i sladký, může být hlavním jídlem, přílohou, přísadou do polévky i moučníkem. Podává se samostatně i s přílohami, vaří se, smaží, peče a můžeme ho konzumovat teplý i studený. Exkluzivně ilustrovaná kuchařská kniha přináší nejen vynikající recepty na přípravu knedlíků, a je tedy bohatou inspirací pro všední i sváteční stůl, ale svým bohatým obrazovým doprovodem také zalahodí oku a podráždí chuťové pohárky. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1