Počet záznamů: 1
Comprehensive natural products II
1st ed. - Kidlington : Elsevier, 2010 - xxiv, 759 s. : il., portréty
ISBN 978-0-08-045381-1 (set), ISBN 978-0-08-045388-0 (Vol. 6 : váz.)
Mander, Lew - Editor Liu, Hung-Wen - Editor Wong, Chi-Huey - Editor Wang, Peng George, - Editor
přírodní látky chemie přírodních látek sacharidy nukleosidy nukleové kyseliny
monografieSignatura B 50.606/6 Umístění 576/577 - Cytologie. Biochemie. Biofyzika. Molekulární biologie Údaje o názvu Comprehensive natural products II : chemistry and biology. Volume 6, Carbohydrates, nucleosides & nucleic acids / editors-in-chief Lew Mander, Hung-Wen (Ben) Liu ; volume editors Chi-Huey Wong, Peng George Wang Část názvu Carbohydrates, nucleosides & nucleic acids Údaje o vydání 1st ed. Vyd.údaje Kidlington : Elsevier, 2010 Fyz.popis xxiv, 759 s. : il., portréty ISBN 978-0-08-045381-1 (set) 978-0-08-045388-0 (Vol. 6 : váz.) Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografické odkazy Dal.odpovědnost Mander, Lew (Editor)
Liu, Hung-Wen (Editor)
Wong, Chi-Huey (Editor)
Wang, Peng George, 1962- (Editor)
Předmět.hesla přírodní látky * chemie přírodních látek * sacharidy * nukleosidy * nukleové kyseliny Forma, žánr monografie Konspekt 577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika MDT 577.1 , 547.9 , 577.114 , 577.113.3 , 577.113 , (048.8) Země vyd. Velká Británie Jazyk dok. angličtina Ve volném výběru 576/577 - Cytologie. Biochemie. Biofyzika. Molekulární biologie Druh dok. KNIHY Tato práce představuje definitivní výklad současného stavu a budoucích trendů v oblasti přírodních produktů – dynamického oboru na průsečíku chemie a biologie zabývající se izolací, identifikací, objasňováním struktury a chemickými charakteristikami přirozeně se vyskytujících sloučenin, jako jsou feromony, sacharidy, nukleové kyseliny a enzymy. S více než 1 800 barevnými čísly obsahuje Comprehensive Natural Products II 100% nový materiál a doplňuje, nikoli nahrazuje původní dílo (©1999).* Reviduje nashromážděné úsilí chemického a biologického výzkumu o pochopení živých organismů a jejich charakteristických účinků na zdraví Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1