Počet záznamů: 1
Analytische Methoden zur Untersuchung von Aminosäuren, Peptiden und Proteinen
kniha
Dévényi, Tibor, 1947- - Autor
Budapest : Akadémiai Kiadó, 1968 - x, 347 s. : il.
Gergely, János, - Autor
biochemie organické sloučeniny aminokyseliny peptidy bílkoviny chemická analýza analytické metody
příručkySignatura C 68.155 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Analytische Methoden zur Untersuchung von Aminosäuren, Peptiden und Proteinen / T. Dévényi, J. Gergely Záhlaví-jméno Dévényi, Tibor, 1947- (Autor) Vyd.údaje Budapest : Akadémiai Kiadó, 1968 Fyz.popis x, 347 s. : il. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Originál Aminosavak, peptidek, fehérjék Dal.odpovědnost Gergely, János, 1925-2008 (Autor)
Předmět.hesla biochemie * organické sloučeniny * aminokyseliny * peptidy * bílkoviny * chemická analýza * analytické metody Forma, žánr příručky Konspekt 577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika MDT 577.1 , 547.466 , 577.112.38 , 612.398.192 , 577.112.5/.6 , 547.96 , 577.112 , 543.06 , 577.2 , 543 Země vyd. Maďarsko Jazyk dok. němčina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1