Počet záznamů: 1
Uhrová, Helena - Autor
II. vydání - 110 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
ISBN 978-80-7433-123-7
pálenky ovocné šťávy ovocná vína domácí výroba
příručkySignatura C 363.759 Umístění 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje Údaje o názvu Domácí výroba slivovice a ostatních destilátů, ovocných šťáv, sirupů a vín / Helena Uhrová Záhlaví-jméno Uhrová, Helena (Autor) Údaje o vydání II. vydání Nakladatel [Líbeznice] : Víkend, 2015 Fyz.popis 110 stran : barevné ilustrace ; 21 cm ISBN 978-80-7433-123-7 Číslo nár. bibl. cnb002728310 Poznámky Slovníček Předmět.hesla pálenky * ovocné šťávy * ovocná vína * domácí výroba Forma, žánr příručky Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 334.714 , 663.551.5 , 663.813 , 663.3 , 641/642 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje Druh dok. KNIHY Velké oblibě se znovu těší zpracování ovoce na šťávy, kompoty, marmelády, vína i destiláty. Nejen majitelům zahrádek a ovocných sadů ale i těm, kteří využívají volně dostupných darů přírody, začínajícím i zkušeným zpracovatelům ovoce, nabízí tato knížka v jednotlivých kapitolách přehled o tom, jak si vyrobit kvalitní šťávy, vína a ovocné destiláty. Krok za krokem vede čtenáře od výběru ovoce přes jeho úpravy a zpracování až ke konečným produktům. Kapitola o výrobě ovocných destilátů je zpracována na základě nejnovějších poznatků a zkušeností z této oblasti. Zvláštní kapitola je věnována smyslovému hodnocení destilátů vyrobených z nejčastěji zpracovávaných druhů ovoce v ČR. V knize popsané nemoci, chyby a vady vín a destilátů vám pomohou odhalit příčiny jejich vzniku. Zdroj anotace: Zbozi.czNačítání…
Počet záznamů: 1