Počet záznamů: 1
Die Küche der Zukunft auf fleischloser Grundlage
kniha
Ebert-Stockinger, Clara, 1863-1949 - Autor
2. Aufl. - Dresden : E. Pahl, 1929 - 292 s. ; 8°
Berg, Ragnar, - Autor
bezmasá jídla
kuchařské recepty příručkySignatura C 28.868 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Die Küche der Zukunft auf fleischloser Grundlage : mit zahlreichen kochvorschriften nach den neuesten Forschungsergebnissse / von Klara Ebert ; mit einem wissenschaftlichen Beitrag von Ragnar Berg Záhlaví-jméno Ebert-Stockinger, Clara, 1863-1949 (Autor) Údaje o vydání 2. Aufl. Vyd.údaje Dresden : E. Pahl, 1929 Fyz.popis 292 s. ; 8° Poznámky Původní papírová vazba Dal.odpovědnost Berg, Ragnar, 1873-1956 (Autor)
Předmět.hesla bezmasá jídla Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.5-021.146.4 , (035) , (083.12) Země vyd. Německo Jazyk dok. němčina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1