Počet záznamů: 1  

Kytky k jídlu v receptech i herbáři

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Vlková, Jana - Autor
    Vydání první - 221 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN 978-80-907055-0-0
     jedlé plané rostliny  jedlé květy  americká jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 377.023
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Kytky k jídlu v receptech i herbáři
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 20.11.2024)C 377.023   

    Údaje o názvuKytky k jídlu v receptech i herbáři / napsala květožroutka Jana Vlková
    Název na hřbetuKytky k jídlu
    Záhlaví-jméno Vlková, Jana (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Jana Vlková, [2018]
    Copyright©2018
    Fyz.popis221 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN978-80-907055-0-0 Kč 449.00
    Číslo nár. bibl.cnb002965422
    PoznámkyNázev z obálky. Obsahuje rejstřík
    Předmět.hesla jedlé plané rostliny * jedlé květy * americká jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.3:613.26 , 581.46:641.8 , 641.568(73) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Kytky k jídlu v receptech i herbáři
    Kytky k jídlu v receptech i herbáři přináší čtyřicet nových jedlých rostlin a stovku receptů na šedesáti fotografiích.Její členění na čtyři roční období kytkožrouta – brzké jako, pozdní jaro, horké léto a babí léto navazuje na první knihu. Nově je přidáno i období zimy s několika recepty z konzervovaných a sušených květin. Jako hosté se v knize objeví se svými recepty Radek Kašpárek, držitel michelinské hvězdy, Pavel Tvaroh, mistr míchaných drinků, Hana Rawlings královna dortů a Denisa Bartošová kouzelnice v oboru jedlých dárků. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.