Počet záznamů: 1  

Základy cukrovarnictví


  1. 1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1967 - 479 s. : il., grafy, tab. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
      Bretschneider, Rudolf, - Autor
     cukrovarnictví  technologie
     učebnice vysokých škol
    SignaturaC 23.164/4
    Umístění
    Základy cukrovarnictví
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 23.164/4   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuZáklady cukrovarnictví : IV. díl, Výroba rafinovaného cukru / Rudolf Bretschneider ... [et al.]
    Část názvuVýroba rafinovaného cukru
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1967 (Mír 1)
    Fyz.popis479 s. : il., grafy, tab. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000422366
    Edice Řada potravinářské literatury
    Poznámky1700 výt.. 1. a 2. díl naps. Miroslava Drachovská-Šimanová, 3. díl naps. Karel Číž
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Bretschneider, Rudolf, 1913-1985 (Autor)
    Předmět.hesla cukrovarnictví * technologie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 001.126-029:6 , 664.1 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Základy cukrovarnictví
    Na rozdíl od předchozích svazků věnují autoři mimořádnou pozornost i některým teoretickým otázkám. Zabývají se chemií a fyzikální chemií při rafinaci cukru, výrobou rafinovaného cukru, rafinaci třtinové suroviny, rafinérskými výrobními výpočty a vodním hospodářstvím v rafinerii. Aplikují mezinárodní cukrovarnickou symboliku a navazují na naše vlastní tradice. Výrobou rafinovaného cukru je uzavřena čtyřsvazková práce o cukrovarnické technologii. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.