Počet záznamů: 1
Receptury studených pokrmů
Krupička, Jiří, 1920-1996 - Editor
1. vyd. - Praha : Merkur, 1976 - 561, [2] s. ; 8°
Černý, Miroslav, - Editor - EditorÚdaje o názvu Receptury studených pokrmů / Soubor zprac. Jiří Krupička, František Zvolský a Miroslav Černý Záhlaví-jméno Krupička, Jiří, 1920-1996 (Editor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Merkur, 1976 (ST 3) Fyz.popis 561, [2] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000471695 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky 20000 výt.. Pozn.. S tb. v textu. Seznam receptur. Vazba: Zuzana Kovářová Dal.odpovědnost Černý, Miroslav, 1965- (Editor)
Zvolský, František (Editor)
MDT 641.5(083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Soubor receptur, určených obchodním organizacím a jejich výrobním pracovníkům, zahrnuje změny a úpravy provedené k 1.7.1973. Přináší recepty na výrobu základních studených pokrmů, na zdobená vejce, rybí a aspikové výrobky, masové,salátové, sýrové a svačinové chlebíčky, chuťovky, studená masa upravená pro prodej na váhu aj. U receptury každého jídla je uvedena charakteristika výrobku, dávky potravin, výrobní postup a předpokládané ztráty. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1