Počet záznamů: 1
Technologie cukrovinkářské výroby
kniha
Rapoport, Abram Lazar'jevič - Autor
190 stran
cukrovinky čokoláda kakao
příručkySignatura C 16.943 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Technologie cukrovinkářské výroby. I, Výroba čokolády a kakaa / A.L. Rapoport Záhlaví-jméno Rapoport, Abram Lazar'jevič (Autor) Nakladatel Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1954 Fyz.popis 190 stran Číslo nár. bibl. cnb000716123 Předmět.hesla cukrovinky * čokoláda * kakao Forma, žánr příručky Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 641.87:663.91 , 663.91 , 641.55:663.91 , 664.143 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1