Počet záznamů: 1
Půlpánová, Alena - Autor
Vyd. 2. - Hradec Králové : R plus, 2001 - 286 s. ; 28 cm
ISBN 80-902492-2-1
cukrářské výrobky cukrářské výrobky cukrářství potravinářská technologie
kuchařské receptySignatura B 43.675 Umístění 664 - Potravinářství Údaje o názvu Cukrářská technologie / Alena Půlpánová Záhlaví-jméno Půlpánová, Alena (Autor) Údaje o vydání Vyd. 2. Vyd.údaje Hradec Králové : R plus, 2001 Fyz.popis 286 s. ; 28 cm ISBN 80-902492-2-1 Kč 265,00 Číslo nár. bibl. cnb000889364 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Předmět.hesla cukrářské výrobky * cukrářské výrobky * cukrářství * potravinářská technologie Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 663/664 , 663.918.5 , 664.143 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 664 - Potravinářství Druh dok. KNIHY Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy. Zdroj anotace: Zbozi.czNačítání…
Počet záznamů: 1