Počet záznamů: 1  

Cukrářská technologie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Půlpánová, Alena - Autor
    Vyd. 2. - Hradec Králové : R plus, 2001 - 286 s. ; 28 cm
    ISBN 80-902492-2-1
     cukrářské výrobky  cukrářské výrobky  cukrářství  potravinářská technologie
     kuchařské recepty
    SignaturaB 43.675
    Umístění 664 - Potravinářství
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 43.675   

    Údaje o názvuCukrářská technologie / Alena Půlpánová
    Záhlaví-jméno Půlpánová, Alena (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 2.
    Vyd.údajeHradec Králové : R plus, 2001
    Fyz.popis286 s. ; 28 cm
    ISBN80-902492-2-1 Kč 265,00
    Číslo nár. bibl.cnb000889364
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla cukrářské výrobky * cukrářské výrobky * cukrářství * potravinářská technologie
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 663/664 , 663.918.5 , 664.143 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Druh dok.KNIHY
    Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy. Zdroj anotace: Zbozi.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.