Počet záznamů: 1  

Vliv struktury opracované plochy na tření a opotřebení keramických materiálů nanesených žárovým nástřikem

  1. kniha

    kniha


     Bumbálek, Leoš, 1952- - Autor
    Brno : Vutium, 2002 - 21 s. : il.
    ISBN 80-214-2121-5
    Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Edice Habilitační a inaugurační spisy;
     povrchová úprava keramiky  keramické materiály  žárové nástřiky  tření  opotřebení materiálu
     studie
    SignaturaC 307.089
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 307.089   

    Údaje o názvuVliv struktury opracované plochy na tření a opotřebení keramických materiálů nanesených žárovým nástřikem : teze habilitační práce = Structure influance of machined surface on friction and wear of ceramic materials applied by thermal spraying / Leoš Bumbálek
    Souběž.n.Structure influance of machined surface on friction and wear of ceramic materials applied by thermal spraying
    Záhlaví-jméno Bumbálek, Leoš, 1952- (Autor)
    Vyd.údajeBrno : Vutium, 2002
    Fyz.popis21 s. : il.
    ISBN80-214-2121-5
    Číslo nár. bibl.cnb001123989
    Edice/vedl.záhl. Vysoké učení technické v Brně. Vědecké spisy. Edice Habilitační a inaugurační spisy ; sv. 87
    PoznámkyNad názvem: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. Ústav strojírenské technologie. Odbor obrábění
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Jazyková pozn.Souhrn v angličtině
    Dal.odpovědnost Vysoké učení technické v Brně. Ústav strojírenské technologie (Jiná role)
    Předmět.hesla povrchová úprava keramiky * keramické materiály * žárové nástřiky * tření * opotřebení materiálu
    Forma, žánr studie
    Konspekt666 - Sklářství. Keramika. Cement
    MDT 666.3.05 , 621.793.71 , 620.193.95 , 620.1 , 621.793/.795 , 666.3
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.