Počet záznamů: 1
Zpracování bioproduktů v podmínkách prvovýrobce
Kadlec, Jaroslav - Autor
1. vyd. - Olomouc : Bioinstitut, 2006 - 32 s. : il. ; 30 cm
ISBN 80-87080-03-3 (brož.)
Praktická příručka
Lačňák, Vladimír, - Autor
potravinové právo biopotraviny kvalita potravin zpracování zemědělských produktů
informační publikaceSignatura B 47.470 Umístění Údaje o názvu Zpracování bioproduktů v podmínkách prvovýrobce : požadavky na bezpečnost výroby, platné předpisy / Jaroslav Kadlec, Vladimír Lačňák Záhlaví-jméno Kadlec, Jaroslav (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Olomouc : Bioinstitut, 2006 Fyz.popis 32 s. : il. ; 30 cm ISBN 80-87080-03-3 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb001702703 Edice Praktická příručka (Bioinstitut) Poznámky Vydáno ve spolupráci s PRO-BIO Svazem ekologických zemědělců Dal.odpovědnost Lačňák, Vladimír, 1963- (Autor)
Dal.odpovědnost PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců (Jiná role)
Předmět.hesla potravinové právo - Česko * biopotraviny * kvalita potravin - Česko * zpracování zemědělských produktů Forma, žánr informační publikace Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 346.7:338.439 , 663/664:631.147 , 663/664-021.465 , 631.56 , (437.3) , (036) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1