Počet záznamů: 1  

Zpracování bioproduktů v podmínkách prvovýrobce

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kadlec, Jaroslav - Autor
    1. vyd. - Olomouc : Bioinstitut, 2006 - 32 s. : il. ; 30 cm
    ISBN 80-87080-03-3 (brož.)
    Praktická příručka
      Lačňák, Vladimír, - Autor
     potravinové právo  biopotraviny  kvalita potravin  zpracování zemědělských produktů
     informační publikace
    SignaturaB 47.470
    Umístění
    Zpracování bioproduktů v podmínkách prvovýrobce
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníB 47.470   

    Údaje o názvuZpracování bioproduktů v podmínkách prvovýrobce : požadavky na bezpečnost výroby, platné předpisy / Jaroslav Kadlec, Vladimír Lačňák
    Záhlaví-jméno Kadlec, Jaroslav (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeOlomouc : Bioinstitut, 2006
    Fyz.popis32 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-87080-03-3 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001702703
    Edice Praktická příručka (Bioinstitut)
    PoznámkyVydáno ve spolupráci s PRO-BIO Svazem ekologických zemědělců
    Dal.odpovědnost Lačňák, Vladimír, 1963- (Autor)
    Dal.odpovědnost PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců (Jiná role)
    Předmět.hesla potravinové právo - Česko * biopotraviny * kvalita potravin - Česko * zpracování zemědělských produktů
    Forma, žánr informační publikace
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 346.7:338.439 , 663/664:631.147 , 663/664-021.465 , 631.56 , (437.3) , (036)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Zpracování bioproduktů v podmínkách prvovýrobce
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.