Počet záznamů: 1
Technologie masa
Vyd. 2., přeprac. a dopl. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1984 - 662 s. : il. ; 21 cm
ISBN (váz.)
Lát, Jaromír, - Autor
maso potravinářská technologie
příručkySignatura C 243.146 Umístění Údaje o názvu Technologie masa / [Jaromír Lát ... et al.] Údaje o vydání Vyd. 2., přeprac. a dopl. Vyd.údaje Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1984 Fyz.popis 662 s. : il. ; 21 cm ISBN (váz.) Číslo nár. bibl. cnb000024533 Poznámky Obsahuje věcný rejstřík Dal.odpovědnost Lát, Jaromír, 1921- (Autor)
Předmět.hesla maso * potravinářská technologie Forma, žánr příručky Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 663/664 , 637.5 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1