Počet záznamů: 1
Technika uchování potravin
Beránek, Robert, 1906- - Autor
1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1977 - 261, [1] s. ; 8°
Polytechnická knižnice. Řada 2, Příručky ;Signatura C 208.707 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Technika uchování potravin / Robert Beránek ... [et al.] Záhlaví-jméno Beránek, Robert, 1906- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1977 Fyz.popis 261, [1] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000523432 Edice Polytechnická knižnice. Řada 2, Příručky ; sv. 82 Poznámky Obálka: Miroslav Houska Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Praktická příručka informuje o různých možnostech úpravy potravin pro dlouhodobé skladování v domácnosti a současně seznamuje s racionálními metodami zpracování potravin, aby nedocházelo k jejich znehodnocování. Popisujerozmanité způsoby konzervace ovoce, zeleniny, hub, masa, i správné ošetřování mléka, mléčných výrobků, jedlých tuků, vajec apod. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1