Počet záznamů: 1
Dieta u chronických onemocnění ledvin
Hrubý, Milan - Autor
1. vyd. - Praha : Forsapi, c2010 - 148 s. ; 21 cm
ISBN 978-80-87250-07-5 (brož.)
Rady lékaře, průvodce dietou ;
Mengerová, Olga - Autor
nemoci ledvin dietoterapie dietní jídla
příručky kuchařské receptySignatura C 339.813 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Údaje o názvu Dieta u chronických onemocnění ledvin / Milan Hrubý, Olga Mengerová Záhlaví-jméno Hrubý, Milan (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Forsapi, c2010 Fyz.popis 148 s. ; 21 cm ISBN 978-80-87250-07-5 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb002032412 Edice Rady lékaře, průvodce dietou ; 7 Poznámky Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Mengerová, Olga (Autor)
Předmět.hesla nemoci ledvin * dietoterapie * dietní jídla Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 616 - Patologie. Klinická medicína MDT 616.61 , 613.2.03 , 615.874.2 , 641.563 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL http://toc.nkp.cz/NKC/201004/contents/nkc20102032412_1.pdf Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Druh dok. KNIHY Tato příručka je určena především nemocným s chorobami ledvin a jejich partnerům a rodinám. Jejím cílem je stručné a jasné vysvětlení zásad zdravé výživy při chronickém onemocnění ledvin, léčeném konzervativně, bez dialýzy. Obecné principy dietních doporučení jsou rozvedeny v receptářové části, která poskytuje všem zájemcům praktický návod, jak se vypořádat s omezením některých běžných složek potravy s ohledem na základní onemocnění. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1