Počet záznamů: 1
Böhmische Küche
Stupka, Petr, 1956- - Autor
1. Ausg. - Český Krumlov : MCU, 2014 - 76 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm
ISBN 978-80-7339-120-1 (brož.)
VisitBohemiaGuide ;
Eliášek, Jan, - Autor
gastronomie zvyky a obyčeje česká jídla
informační publikace kuchařské receptySignatura C 360.658 Umístění Údaje o názvu Böhmische Küche : Tradition, beliebte Speisen, Rezepte / [text Petr Stupka, Jan Eliášek ; Übersetzung Anna Tauc] Záhlaví-jméno Stupka, Petr, 1956- (Autor) Údaje o vydání 1. Ausg. Vyd.údaje Český Krumlov : MCU, 2014 Fyz.popis 76 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm ISBN 978-80-7339-120-1 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb002647652 Edice VisitBohemiaGuide ; 16 Poznámky Přeloženo z češtiny?. Název z obálky. Nad názvem: das Beste vom Besten. Na obálce uvedeno: neue Ausgabe Dal.odpovědnost Eliášek, Jan, 1971- (Autor)
Předmět.hesla gastronomie - Česko * zvyky a obyčeje - Česko * česká jídla Forma, žánr informační publikace * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT (437.3) , 641/642 , 39 , 641.568(437.3) , (036) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. němčina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1