Počet záznamů: 1
Fermente in Rahmen der Lebensmittel-chemie
kniha
Hirsch, Paul, 1885-1955 - Autor
Dresden : Th. Steinkopff, 1956 - 12, 94 s.
Technische Fortschrittberichte ;
potravinářská chemie fermentace
příručkySignatura C 26.444 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Fermente in Rahmen der Lebensmittel-chemie / Paul Hirsch Záhlaví-jméno Hirsch, Paul, 1885-1955 (Autor) Vyd.údaje Dresden : Th. Steinkopff, 1956 Fyz.popis 12, 94 s. Edice Technische Fortschrittberichte ; 57 Předmět.hesla potravinářská chemie * fermentace Forma, žánr příručky Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 66.098:577.15 , 663/664:54 , (035) Země vyd. Německo Jazyk dok. němčina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1