Počet záznamů: 1  

Fermente in Rahmen der Lebensmittel-chemie

  1. kniha

    kniha


     Hirsch, Paul, 1885-1955 - Autor
    Dresden : Th. Steinkopff, 1956 - 12, 94 s.
    Technische Fortschrittberichte ;
     potravinářská chemie  fermentace
     příručky
    SignaturaC 26.444
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 26.444   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuFermente in Rahmen der Lebensmittel-chemie / Paul Hirsch
    Záhlaví-jméno Hirsch, Paul, 1885-1955 (Autor)
    Vyd.údajeDresden : Th. Steinkopff, 1956
    Fyz.popis12, 94 s.
    Edice Technische Fortschrittberichte ; 57
    Předmět.hesla potravinářská chemie * fermentace
    Forma, žánr příručky
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 66.098:577.15 , 663/664:54 , (035)
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.