Počet záznamů: 1
Berriedale-Johnson, Michelle - Autor
Vydání první - 253 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-7584-077-6
Vališová, Hana, - Překladatel
alergie na potraviny dietní jídla dietoterapie
kuchařské receptySignatura C 381.770 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla Unifikovaný název Cooking gluten, wheat and diary free. Česky Údaje o názvu Kuchařka pro alergiky : 200 receptů pro celiaky a lidi s intolerancí na pšeničnou mouku, mléčné produkty a laktózu / Michelle Berriedale-Johnson ; přeložila Hana Vališová Záhlaví-jméno Berriedale-Johnson, Michelle (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Nakladatelství Brána, 2018 Fyz.popis 253 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-7584-077-6 Kč 299.00 Číslo nár. bibl. cnb003023524 Poznámky Přeloženo z angličtiny Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Vališová, Hana, 1986- (Překladatel)
Předmět.hesla alergie na potraviny * dietní jídla * dietoterapie Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 616-092.19:613.2 , 615.874.2 , 641.56 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla Druh dok. KNIHY Více než 100 receptů, které umožní celé rodině pochutnat si na dobrém jídle, i když je někdo z jejích členů postižen potravinovou alergií. Jednotlivé pokrmy lze upravit na verzi bez lepku, bez mléka, bez vajec nebo bez ořechů, což znamená, že některé recepty obsahují i tři verze! Dále základní pravidla stravování, co mít ve spíži, potraviny, které lze zaměnit, čeho se vyvarovat, krizový plán, bohatý jídelníček na cesty. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizaceNačítání…
Počet záznamů: 1