Počet záznamů: 1
Kuchařka naší vesnice
Hrubá, Marie - Autor
Čtvrté, přepracované a doplněné vydání - 739 stran, 46 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné)
Osvětová literatura
Raboch, František, - Autor
vaření příprava jídel studená jídla teplá jídla polévky předkrmy cukroví stolování racionální výživa zelenina moučníky prostírání stolů vesnice
kuchařské recepty příručkyÚdaje o názvu Kuchařka naší vesnice / Marie Hrubá, František Raboch s kolektivem Záhlaví-jméno Hrubá, Marie (Autor) Údaje o vydání Čtvrté, přepracované a doplněné vydání Nakladatel V Praze : Státní zemědělské nakladatelství, 1965 Fyz.popis 739 stran, 46 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) Číslo nár. bibl. cnb000487256 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Dal.odpovědnost Raboch, František, 1900-1984 (Autor)
Předmět.hesla vaření * příprava jídel * studená jídla * teplá jídla * polévky * předkrmy * cukroví * stolování * racionální výživa * zelenina * moučníky * prostírání stolů * vesnice Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55(083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY V novém vydání přihlížejí autoři k nejnovějším poznatkům o výživě a přípravě pokrmů, moderním formám prodeje potravin na venkově i k některým technickým zařízením, běžně používaným ve venkovských domácnostech, jako jsou mixéry, roboty a grily. Kromě receptů k úpravě nejrůznějších polévek, masa, zeleniny a moučníků jsou uvedeny ukázky předpisů z cizích kuchyní, pokrmy a nápoje pro zvláštní příležitosti i řada předpisů k přípravě cukroví. Nechybí ani poučení o zásadách správné výživy, prostírání a stolování. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1