Počet záznamů: 1
Katz, Sandor Ellix, 1962- - Autor
První vydání - 337 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
ISBN 978-80-271-0315-7
Roztočil, Tomáš - Překladatel
fermentace fermentované potraviny alkoholické nápoje kváskové pečivo
příručkySignatura C 404.163/2 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Unifikovaný název Art of fermentation. Česky Údaje o názvu Umění fermentace. Díl druhý, Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil Část názvu Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti Název na hřbetu Umění fermentace II. Záhlaví-jméno Katz, Sandor Ellix, 1962- (Autor) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Alferia, 2021 Fyz.popis 337 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-271-0315-7 Kč 499.00 Poznámky Přeloženo z angličtiny. "Vydal Nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž. Terminologický slovník Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík Dal.odpovědnost Roztočil, Tomáš (Překladatel)
Předmět.hesla fermentace * fermentované potraviny * alkoholické nápoje * kváskové pečivo Forma, žánr příručky Konspekt 64 - Domácí hospodářství MDT 66.098:577.15 , 663/664.098 , 641.55:663.2/.5 , 664.66:664.654.1 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Rozsáhlá publikace o kvašení potravin. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1