Počet záznamů: 1
Kuchařka při onemocnění žlučníku
Havlová, Vladimíra - Autor
Vydání čtvrté - 123 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
ISBN 978-80-7601-742-9
Vaříme s dietní sestrou
Wohl, Petr, - Autor
dietní jídla nemoci žlučníku
kuchařské receptySignatura C 411.966 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Údaje o názvu Kuchařka při onemocnění žlučníku / Vladimíra Havlová, Petr Wohl Záhlaví-jméno Havlová, Vladimíra (Autor) Údaje o vydání Vydání čtvrté Nakladatel V Praze : Vyšehrad, 2023 Fyz.popis 123 stran : barevné ilustrace ; 21 cm ISBN 978-80-7601-742-9 Číslo nár. bibl. cnb003499772 Edice Vaříme s dietní sestrou Dal.odpovědnost Wohl, Petr, 1970- (Autor)
Předmět.hesla dietní jídla * nemoci žlučníku Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.56-056.24 , 616.366 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Druh dok. KNIHY Zásady dietního stravování a recepty na přípravu jídel při onemocnění žlučníku a žlučových cest.Základní informace o projevech nemoci žlučníku a preventivních opatřeních. Přehled povolených a nevhodných potravin, které způsobují dráždění žlučníku. Doporučený způsob přípravy jídel s vyloučením nebo jen malým množstvím tuku. Následují předpisy pro dvě osoby na přípravu polévek, pokrmů z masa, zeleniny, těstovin, pomazánek, sladkých jídel, moučníků a dezertů. U každého receptu je uvedena energetická hodnota jedné porce v kcal i kJ, a obsah tuku, bílkovin a sacharidů. Zdroj anotace: NKPNačítání…
Počet záznamů: 1