Počet záznamů: 1
Saccharimetrie na základě fysikalném a chemickém
Diviš, Jan Vincenc, 1848-1923 - Autor
311 stran : se 102 vyobrazeními v textu.
Chemická knihovna technologická ;
cukrovarnictví aplikovaná analytická chemie potravinářská chemie analýza potravin sacharidy
příručkyÚdaje o názvu Saccharimetrie na základě fysikalném a chemickém / sepsal Jan V. Diviš. Záhlaví-jméno Diviš, Jan Vincenc, 1848-1923 (Autor) Nakladatel V Praze : F. Šimáček, 1897. Fyz.popis 311 stran : se 102 vyobrazeními v textu. Číslo nár. bibl. cnb001049674 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky NTM Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Předmět.hesla cukrovarnictví * aplikovaná analytická chemie * potravinářská chemie * analýza potravin * sacharidy Forma, žánr příručky Konspekt 664 - Potravinářský průmysl 543 - Analytická chemie MDT 663/664:54 , 543.6 , 543.6:663/664 , 664.1 , 547.454 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1