Počet záznamů: 1
Víno
Fic, Vlastimil, 1925- - Autor
1. vydání - 299 stran : ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-86380-77-3
víno výroba vína analýza potravin sommelierství
kolektivní monografieSignatura C 415.113 Umístění 663.2 - Vinařství Údaje o názvu Víno : analýza, technologie, gastronomie / Vlastimil Fic a kolektiv autorů Variantní názvy Název v tiráži: Víno - analýza, technologie, gastronomie Záhlaví-jméno Fic, Vlastimil, 1925- (Autor) Údaje o vydání 1. vydání Nakladatel Český Těšín : 2 THETA, 2015 Fyz.popis 299 stran : ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-86380-77-3 Číslo nár. bibl. cnb002729593 Poznámky 1000 výtisků Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Jazyková pozn. Anglické, francouzské, německé a ruské resumé Předmět.hesla víno * výroba vína * analýza potravin * sommelierství Forma, žánr kolektivní monografie Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 663.2 , 663.25 , 543.6:663/664 , 614.31 , 642.63:663.21/.22 , (048.8:082) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 663.2 - Vinařství Druh dok. KNIHY Hlavním cílem předkládané publikace je vysvětlit vzájemné vztahy pokrmu a vína. Co víno do gastronomie přináší, jak se vzájemně spojují po stránce biologické i kulturní. Publikace je koncipována jako učebnice pro vysoké i střední školy a má usnadňovat absolventům vstup do praxe, enologické a gastronomické a nově se vytvářející specializace enogastronoma. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1