Počet záznamů: 1
Konzervování
Schwartz, Oded - Autor
Vyd. 1. - Praha : Ikar, 1997 - 191 s. : barev. il. ; 29 cm
ISBN 80-7202-214-8
O'Leary, Ian - Fotograf
konzervování ovoce konzervování zeleniny
kuchařské receptyÚdaje o názvu Konzervování / Oded Schwartz ; fotografie Ian O'Leary ; [z anglického originálu ... přeložila Blanka Brabcová] Záhlaví-jméno Schwartz, Oded (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Ikar, 1997 Fyz.popis 191 s. : barev. il. ; 29 cm ISBN 80-7202-214-8 Číslo nár. bibl. cnb000389121 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje rejstřík receptů Originál Preserving Dal.odpovědnost O'Leary, Ian (Fotograf)
Předmět.hesla konzervování ovoce * konzervování zeleniny Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.4:634.1/.8 , 641.4:635.1/.8 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady. To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1