Počet záznamů: 1
Jakost a certifikace potravin
Červenka, Jaroslav, 1927- - Autor
Vyd. 2., přeprac. - Praha : Credit, 2001 - 185 s.
ISBN 80-213-0762-5
certifikace jakost potravinářské výrobky potraviny
učebnice vysokých školSignatura S 27.504 Umístění Údaje o názvu Jakost a certifikace potravin / Jaroslav Červenka Záhlaví-jméno Červenka, Jaroslav, 1927- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 2., přeprac. Vyd.údaje Praha : Credit, 2001 Fyz.popis 185 s. ISBN 80-213-0762-5 Číslo nár. bibl. cnb001002856 Poznámky Určeno pro posluchače oboru PaE, EAD Dal.odpovědnost Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra obchodu a financí (Nakladatel, vydavatel)
Předmět.hesla certifikace * jakost * potravinářské výrobky * potraviny Forma, žánr učebnice vysokých škol MDT 614.3 , 637 , 663 , 664 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1