Počet záznamů: 1  

Podzim a zima v kuchyni


  1.  Karlík, František - Autor
    1. vyd. - Praha : Agentura VPK, 2003 - 106 s., [12] s. barev. obr. příl. ; 21 cm
    ISBN 80-7334-014-3
    Dobré rady pro domácnost ;
     vaření
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 310.684
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Podzim a zima v kuchyni
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 310.684   

    Údaje o názvuPodzim a zima v kuchyni / František Karlík
    Záhlaví-jméno Karlík, František (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Agentura VPK, 2003
    Fyz.popis106 s., [12] s. barev. obr. příl. ; 21 cm
    ISBN80-7334-014-3
    Číslo nár. bibl.cnb001280241
    Edice Dobré rady pro domácnost ; 4
    Předmět.hesla vaření
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT (083.12) , 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Podzim a zima v kuchyni
    Autor vybral inspirující recepty pro chladné období. Pokud není uvedeno jinak, uvedené předpisy jsou pro 4 osoby. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.