Počet záznamů: 1
Vaříme zdravě při překyselení organizmu
Kührer, Irene, 1960- - Autor
České vyd. 1. - Praha : Jan Vašut, 2005, c2006 - 128 s. : barev. il. ; 24 cm
ISBN 80-7236-346-8
Fischer, Elisabeth - Autor
acidóza dietní jídla
kuchařské receptySignatura C 324.098 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Údaje o názvu Vaříme zdravě při překyselení organizmu : jak jíst chutně a vyváženě / autorky Irene Kührer, Elisabeth Fischer Název na hřbetu Překyselení organizmu Záhlaví-jméno Kührer, Irene, 1960- (Autor) Údaje o vydání České vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Jan Vašut, 2005, c2006 Fyz.popis 128 s. : barev. il. ; 24 cm ISBN 80-7236-346-8 Číslo nár. bibl. cnb001696459 Poznámky Na obálce uvedeno chybně příjmení autorky Elisabeth Fisher. Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík Originál Gesund essen - Säure-Basen-Kochbuch Dal.odpovědnost Fischer, Elisabeth (Autor)
Předmět.hesla acidóza * dietní jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 616.152.11 , 641.563 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Druh dok. KNIHY Cítíte se často nemocní nebo vyčerpaní? Váš imunitní systém ochabuje? Zkontrolujte si kvůli svému zdraví kyseliny a zásady. Vyrovnané hospodaření s kyselinami a zásadami vám dopomůže k vitalitě a dobrému zdraví a předchází nemocem jako je vysoký krevní tlak a osteoporóza. správná kombinace potravin nepřinese jen kyseliny a zásady, nýbrž je přivede i do žádoucí rovnováhy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1