Počet záznamů: 1
Die besten böhmischen Rezepte
Salfellner, Harald, 1962- - Autor
[Praha] : Vitalis, 2007 - 80 s. : il.
ISBN 978-3-89919-100-4
česká jídla
kuchařské receptySignatura C 324.733 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu Die besten böhmischen Rezepte / Harald Salfellner Záhlaví-jméno Salfellner, Harald, 1962- (Autor) Vyd.údaje [Praha] : Vitalis, 2007 Fyz.popis 80 s. : il. ISBN 978-3-89919-100-4 Předmět.hesla česká jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(437.3) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. němčina Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a Františkových Lázní, nebo vydatné polévky z Krkonoš a Šumavy. Nejlepší recepty všech dob až do současnosti jsou soustředěny v této malé knížce a prezentovány tak, aby se jejich příprava stala v každé moderní kuchyni radostí a potěšením. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1