Počet záznamů: 1
Metodika normovania a racionalizácie práce v potravinárskom priemysle
kniha
Klester, Alfréd - Autor
1. vyd. - Bratislava : Príroda, 1988 - 229 s. ; 8°
Edícia Ministerstva poľnohospodárstva a výživy SSR
Janský, Jaromír - Autor
potravinářství pracovní normy
příručkySignatura C 215.115/2 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Metodika normovania a racionalizácie práce v potravinárskom priemysle. II. diel / Alfréd Klester a Jaromír Janský Záhlaví-jméno Klester, Alfréd (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Bratislava : Príroda, 1988 Fyz.popis 229 s. ; 8° Edice Edícia Ministerstva poľnohospodárstva a výživy Slovenskej socialistickej republiky Poznámky Vyd. Min. poľnohospodárstva a výživy SSR Dal.odpovědnost Janský, Jaromír (Autor)
Předmět.hesla potravinářství * pracovní normy Forma, žánr příručky Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 006.85 , 663/664 , (035) Země vyd. Slovensko Jazyk dok. slovenština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1