Počet záznamů: 1
Stupka, Petr, 1956- - Autor
Vyd. 1. - České Budějovice : MCU, 2007 - 160 s. : barev. il. ; 22 cm
ISBN 978-80-7339-088-4
kuchařství kuchařské suroviny tradiční jídla
příručky kuchařské receptySignatura C 327.070 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu Kuchařské čarování II : z babiččina stříbrníku / Petr Stupka Část názvu Z babiččina stříbrníku Název na hřbetu Kuchařské čarování II. - z babiččina stříbrníku Záhlaví-jméno Stupka, Petr, 1956- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje České Budějovice : MCU, 2007 Fyz.popis 160 s. : barev. il. ; 22 cm ISBN 978-80-7339-088-4 Číslo nár. bibl. cnb001810718 Poznámky Terminologický slovník Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstříky Předmět.hesla kuchařství * kuchařské suroviny * tradiční jídla - Česko Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY Petr Stupka - kuchař, gastronomický specialista a odborný poradce - po absolvování hotelové školy v Mariánských Lázních pracoval více jak třicet let v gastronomii, hotelnictví a odborném školství. Od roku 2003 připravuje pro posluchače Českého rozhlasu České Budějovice pořad "Kuchařské čarování Petra Stupky. V roce 2005 vydal stejnojmennou knihu plnou receptů, nápadů, rad, postřehů, ale i základních odborných výrazů nebo kuchařských fíglů. "Kuchařské čarování II, z babiččina stříbrníku", je volným pokračováním prvního titulu. Tentokrát je kniha inspirována tradičními recepty, jaké si naše maminky a babičky po léta opisují, vystřihují a uchovávají např. ve starodávné kredenci - stříbrníku. Kapitoly jsou řazeny podle průběhu kalendářního roku a připomínají nám zvyky našich předků. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1