Počet záznamů: 1  

Komplexní analýza zateplovacího systému z lehkých sendvičových panelů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kulhánek, František - Autor
    V Praze : České vysoké učení technické, 2007 - 22 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-01-03760-7 (brož.)
    Habilitační přednášky ;
     energetická náročnost budov  tepelná ochrana budov  sendvičové panely  stavební tepelná technika
     habilitační přednášky
    SignaturaC 327.094
    Umístění
    Komplexní analýza zateplovacího systému z lehkých sendvičových panelů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 327.094   

    Údaje o názvuKomplexní analýza zateplovacího systému z lehkých sendvičových panelů = Complex analysis of light sandwich panels external thermo-insulation contact system (ETICS) / František Kulhánek
    Souběž.n.Complex analysis of light sandwich panels external thermo-insulation contact system (ETICS)
    Záhlaví-jméno Kulhánek, František (Autor)
    Vyd.údajeV Praze : České vysoké učení technické, 2007
    Fyz.popis22 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-01-03760-7 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001725012
    Edice/vedl.záhl. České vysoké učení technické v Praze. Habilitační přednášky 24/2007
    PoznámkyNad názvem: České vysoké učení technické v Praze, Fakulta stavební,
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Dal.odpovědnost České vysoké učení technické v Praze. Stavební fakulta (Jiná role)
    Předmět.hesla energetická náročnost budov * tepelná ochrana budov * sendvičové panely * stavební tepelná technika
    Forma, žánr habilitační přednášky
    Konspekt69 - Stavebnictví
    MDT 697.11 , 699.86 , 691-419.5 , 697.1 , (043.5:042.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Komplexní analýza zateplovacího systému z lehkých sendvičových panelů
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.