Počet záznamů: 1  

Siard Falko, opat želivský

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Tajovský, Bohumil Vít, 1912-1999 - Autor
    V Praze : Dauphin, 2007 - 206 s. ; 20 cm
    ISBN 978-80-7272-117-7
     Falko, Siard, 1628-1677
    Klášter premonstrátů (Želiv, Česko)
    17. století
     premonstráti  opati  katoličtí kněží  premonstrátské kláštery  řeholní život  církevní život  pastorace  křesťanství a společnost
     Želiv (Česko) 17. století
     biografie
    SignaturaC 328.732
    Umístění
    Siard Falko, opat želivský
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 328.732 P   

    Údaje o názvuSiard Falko, opat želivský : Siard Falco Primus post recuperationem Abbas Siloensis e gremio Fratrum / Bohumil Vít Tajovský ; [k vydání přípravil a doslovem opatřil Aleš Palán]
    Záhlaví-jméno Tajovský, Bohumil Vít, 1912-1999 (Autor)
    Vyd.údajeV Praze : Dauphin, 2007
    Fyz.popis206 s. ; 20 cm
    ISBN978-80-7272-117-7
    Číslo nár. bibl.cnb001781662
    Poznámky1000 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Předmět.hesla Falko, Siard, 1628-1677 * Klášter premonstrátů (Želiv, Česko) * 17. století * premonstráti - Česko - 17. století * opati - Česko - 17. století * katoličtí kněží - Česko - 17. století * premonstrátské kláštery - Česko - 17. století * řeholní život - Česko - 17. století * církevní život - Česko - 17. století * pastorace - Česko - 17. století * křesťanství a společnost - Česko - 17. století * Želiv (Česko) - 17. století
    Forma, žánr biografie
    Konspekt27-78 - Křesťanská sdružení, spolky a organizace. Řeholní řády
    929 - Biografie
    MDT 929 , 27-789.43 , 27-726.2 , 272-726.3 , 27-789.43-523.6-788-1/-9 , 27-788-1/-9 , 27-4 , 27-46 , 27-662:3 , 94(437.324) , (092)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Siard Falko, opat želivský
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.