Počet záznamů: 1
Enologie a odborná degustace
Fialková, Božena, 1959- - Autor
Vyd. 3. - Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 - 140 s. : il. ; 30 cm
ISBN 978-80-86578-70-5
vína vinařství kvalita potravin kontrola potravin degustace
učebnice vysokých školSignatura S 32.330 Umístění 663.2 - Vinařství Údaje o názvu Enologie a odborná degustace / Božena Fialková Záhlaví-jméno Fialková, Božena, 1959- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 3. Vyd.údaje Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 Fyz.popis 140 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-86578-70-5 Číslo nár. bibl. cnb001781507 Poznámky Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, Katedra hotelnictví Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Poznámky k uživatelskému určení Určeno pro bakalářské a magisterské studium na VŠH v Praze 8 Dal.odpovědnost Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví (Jiná role)
Předmět.hesla vína * vinařství * kvalita potravin * kontrola potravin * degustace Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663.21/.22 , 663.2 , 614.31-026.784 , 614.31 , 663/664-021.465 , (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 663.2 - Vinařství Druh dok. KNIHY Tato publikace je určena vysokoškolskému studiu oboru hotelnictví na VŠH jako základní literatura pro kurzy Nápoje a Nauka o víně. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalogNačítání…
Počet záznamů: 1