Počet záznamů: 1
Holub, Karel, 1946- - Autor
Vyd. 1. - Praha : Ars Bohemica, 1997 - 193 s. : il. ; 27 cm
ISBN 80-902381-0-6 (váz.)
Burian, Jiří, - Autor Rodovský z Hustiřan, Bavor, - Autor
Rudolf II. Habsburský, římskoněmecký císař, 1552-1612
jídla česká jídla gastronomie gastronomie
monografie kuchařské receptySignatura B 48.968 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Prostřené stoly v době císaře Rudolfa II. / Karel Holub, Jiří Burian a Česká kuchařka alchymisty rytíře Bavora mladšího Rodovského z Hustiřan z roku 1591 Záhlaví-jméno Holub, Karel, 1946- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Ars Bohemica, 1997 Fyz.popis 193 s. : il. ; 27 cm ISBN 80-902381-0-6 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb000216366 Poznámky Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Burian, Jiří, 1935-1999 (Autor)
Rodovský z Hustiřan, Bavor, asi 1526-1592. Kuchařství to jest: knížka o rozličných Krmích, kterak se užitečně s chutí strojiti mají ... (Autor)
Předmět.hesla Rudolf II. Habsburský, římskoněmecký císař, 1552-1612 * jídla * česká jídla - 16.-17. století * gastronomie - Česko * gastronomie - dějiny Forma, žánr monografie * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , (437.3) , 641.55 , 641.568(437.3) , (048.8) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Publikace rekapituluje vývoj společenské etikety v 16. století a ve druhé části reprintuje Českou kuchařku z téže doby. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1