Počet záznamů: 1
Food & beverage management
Zimáková, Blanka, 1956- - Autor
Vyd. 2. [i.e. vyd. 3.?] - Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 - 146 s. : il. ; 30 cm
ISBN 978-80-86578-74-3
společné stravování stravovací zařízení management
učebnice vysokých školSignatura S 32.883 Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování Údaje o názvu Food & beverage management / Blanka Zimáková Variantní názvy Food and beverage management Záhlaví-jméno Zimáková, Blanka, 1956- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 2. [i.e. vyd. 3.?] Vyd.údaje Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 Fyz.popis 146 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-86578-74-3 Číslo nár. bibl. cnb001792178 Poznámky Český text. S největší pravděpodobností jde o 3. vyd. (2. vyd. v r. 2006). Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví. 500 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Poznámky k uživatelskému určení Určeno pro bakalářské studium na VŠH v Praze 8 Dal.odpovědnost Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
Předmět.hesla společné stravování * stravovací zařízení * management Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 640.4 - Hotelnictví. Stravování 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 640.4/.5 , 005 , (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování Druh dok. KNIHY Cílem předmětu je seznámit studenty s organizací a zabezpečením stravovacích služeb v provozovnách společného stravování, s jednotlivými středisky poskytujícími gastronomické služby, jejich vybavením a nabídkou sortimentu Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1