Počet záznamů: 1  

Physiologie des Geschmacks, oder, physiologische Anleitung zum Studium der Tafelgenüse

  1. kniha

    kniha


     Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 - Autor
    3. Aufl. - Braunschweig : Druck und Verlag von Friedrich Vieweg und Sohn, 1867 - xl, 272 s.
    ISBN (Brož.)
      Vogt, Carl, - Překladatel
     gastronomie  kuchařství  chuť  fyziologie člověka
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaNE 5.359
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Netolická knihovna, knihy )nedostupnýNE 5.359   

    Údaje o názvuPhysiologie des Geschmacks, oder, physiologische Anleitung zum Studium der Tafelgenüse / von Brillat-Savarin ; uebersetzt und mit Anmerkungen versehen von Carl Vogt
    Záhlaví-jméno Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Autor)
    Údaje o vydání3. Aufl.
    Vyd.údajeBraunschweig : Druck und Verlag von Friedrich Vieweg und Sohn, 1867
    Fyz.popisxl, 272 s.
    ISBN(Brož.)
    Dal.odpovědnost Vogt, Carl, 1817-1895 (Překladatel)
    Předmět.hesla gastronomie * kuchařství * chuť * fyziologie člověka
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 612 , 612.87 , 641/642 , (083.12) , (035)
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.