Počet záznamů: 1
Vyd. 1. - V Praze : Ikar, 2008 - 160 s. : barev. il. ; 28 cm
ISBN 978-80-249-1023-9 (váz.)
bramborová jídla
kuchařské receptySignatura B 51.518 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Brambory / [z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf] Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje V Praze : Ikar, 2008 Fyz.popis 160 s. : barev. il. ; 28 cm ISBN 978-80-249-1023-9 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb001785487 Poznámky Obsahuje rejstřík Originál Kartoffeln Předmět.hesla bramborová jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:635.21 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Tak všední pokrm jako brambory, a připravené pro labužníka? Věřte nevěřte - vařené v páře, opékané, pečené, grilované, smažené, rozmačkané, strouhané, nakrájené na lupínky nebo na hranolky, vždy překvapí svou chutí. Zkuste zhotovit ty nejlepší pokrmy podle regionálních a mezinárodních receptů - polévky, saláty, knedlíky, šišky, bramboráky, placky, noky i omelety. Kromě tradičních jídel z pánve, hrnce nebo z trouby můžete pro hosty servírovat také pohoštění z brambor na party. Poznáte, zda je brambor lojovitý nebo moučnatý, víte, jak brambory nakupovat, skladovat a jak správně vařit? O tom je navíc úvodní zbožíznalství. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1