Počet záznamů: 1
Schwartz, Oded - Autor
Vyd. 2. - Praha : Ikar, 2010 - 191 s. : barev. il. ; 29 cm
ISBN 978-80-249-1492-3 (váz.)
O'Leary, Ian - Fotograf
konzervování potravin
příručky obrazové publikace kuchařské receptySignatura B 51.537 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Údaje o názvu Konzervování / Oded Schwartz ; fotografie Ian O'Leary ; aranžování pokrmů Oded Schwartz Záhlaví-jméno Schwartz, Oded (Autor) Údaje o vydání Vyd. 2. Vyd.údaje Praha : Ikar, 2010 Fyz.popis 191 s. : barev. il. ; 29 cm ISBN 978-80-249-1492-3 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb002159206 Poznámky Obsahuje rejstřík Originál Preserving Dal.odpovědnost O'Leary, Ian (Fotograf)
Předmět.hesla konzervování potravin Forma, žánr příručky * obrazové publikace * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.4 , (035) , (084.11) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Druh dok. KNIHY Moderní ilustrovaný průvodce všemi způsoby konzervování.Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady. To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1