Počet záznamů: 1
"Zpracujeme 100 tisíc kuřat denně"
článek
Stupka, Petr, 1956- - Autor
Kubeš, Slavomír, - Fotograf
Stupka, Petr, 1956-
Vodňanská drůbež (firma)
drůbežářské podniky zpracování drůbeže kuřecí maso kuchařské recepty
Vodňany (Česko)
článkyÚdaje o názvu "Zpracujeme 100 tisíc kuřat denně" : známý jihočeský šéfkuchař tentokrát navštívil vodňanský podnik na zpracování drůbeže / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MF Dnes Část názvu Kulinářské putování s Petrem Stupkou Záhlaví-jméno Stupka, Petr, 1956- (Autor) Fyz.popis il. Poznámky Seriál MF Dnes: Kulinářské [Kuchařské] putování s Petrem Stupkou. Seriál střídá názvy Kuchařské a Kulinářské putování. 4 fot. Dal.odpovědnost Kubeš, Slavomír, 1969- (Fotograf)
Zdroj.dok. Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání. -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 22, č. 125 (28.05.2011).
-- Jižní Čechy Gastro Dnes. -- S. B5.Předmět.hesla Stupka, Petr, 1956- * Vodňanská drůbež (firma) * drůbežářské podniky - Česko * zpracování drůbeže * kuřecí maso * kuchařské recepty * Vodňany (Česko) Forma, žánr články Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.54'65 , 637.5.03 , (437.319) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. ČLÁNKY Odkazy - Zdroj.dok. Načítání…
Počet záznamů: 1