Počet záznamů: 1
Zavařeniny a džemy
Bellefontaine, Jacqueline - Autor
Čes. vyd. 1. - [Praha] : Svojtka a Vašut, 1994 - 64 s. : barev. il. ; 28 cm
ISBN 80-85521-84-9 (váz.)
Barry, Peter - Fotograf Klepačová, Pavla - Překladatel Ferguson, Judith - Autor
konzervování potravin džemy marmelády ovocná želé čatní
příručky kuchařské receptySignatura B 52.077 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Údaje o názvu Zavařeniny a džemy / text Jacqueline Bellefontaine a Judith Ferguson ; [překlad z angličtiny Pavla Klepačová] Záhlaví-jméno Bellefontaine, Jacqueline (Autor) Údaje o vydání Čes. vyd. 1. Vyd.údaje [Praha] : Svojtka a Vašut, 1994 Fyz.popis 64 s. : barev. il. ; 28 cm ISBN 80-85521-84-9 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb000101045 Poznámky Obsahuje rejstřík. Rozložená tit. s.. Obálkový podnázev: velká kniha o zavařování. "Více než 70 receptů" Originál Jams and preserves Dal.odpovědnost Barry, Peter (Fotograf)
Klepačová, Pavla (Překladatel)
Ferguson, Judith (Autor)
Předmět.hesla konzervování potravin * džemy * marmelády * ovocná želé * čatní Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.4 , 664.858 , 664.856 , 641.88 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zavařování Druh dok. KNIHY Více než 70 receptů. Velká kniha o zavařování. Rejstřík: zavařenina, marmeláda, džem, sirup, pomazánka, čalamáda, rosol, omáčka, čatní, povidla, kompot, řezy, směs, aj. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1